De stichting Madamfo heeft als doel hulp te verlenen aan ontwikkelingsprojecten in Ghana. Het accent ligt op gezondheidszorg en onderwijs.

Actie Lyceum Elst Juni 2022

In 2019 hebben de leerlingen van lyceum Elst een fondswervingsactie gevoerd voor de renovatie van de kleuter/lagere school in Butre (Ghana). Helaas is onlangs door hevige regenval en het omvallen van een boom, schade ontstaan aan de muur rondom het schoolplein. Verder is er onderhoud  nodig (verfbeurt). De komende weken gaan de leerlingen van lyceum Elst opnieuw op pad om actie te voeren, onder andere door loten te verkopen en zwerfvuil op te ruimen. Het streefbedrag is 700 euro waarmee de school in Butre opgeknapt kan worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lyceum Elst voert actie voor Madamfo

Het lyceum Elst organiseert sponsoractiviteiten voor Madamfo. Met het ingezamelde geld is het Madamfo ziekenhuis ingericht, de kleuterschool in Butre opgeknapt en een waterpomp in Asemkov vervangen. Een geweldige prestatie.

Kunst verkoop voor Afrika

Galerie 'Afrika aan de Waal' heeft Afrikaanse kunst te koop. De objecten zijn afkomstig uit verzamelingen, op beurzen/veilingen gekocht en ten dele ook in Afrika verworven. De opbrengsten komen ten goede aan de projecten van de Stichting Madamfo. Op afspraak is de galerie te bezoeken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
logo Lyceum Elst compleet
IL-955-Logo nieuw lang PMS